Om os

Vi er en familie bosiddende på Midtsjælland, som er meget glade for dyr! Vi består af Jannie der går hjemme, Steen der er finmekaniker og vores 3 store børn, der alle er flyttet hjemmefra.

Vi bor på en lille landejendom, rigtigt ude på landet, så her er masser af plads til de 2-og 4 benede. Vi har ikke så mange dyr mere, men da stadig to heste, fire staldkatte, en kanin og så selvfølgelig vores Eurasier.

Vi har mange års erfaring i at avle dyr, af forskellige slags, men nu kun hunde. Vi har haft hunde siden 1985. Det er en fantastisk oplevelse at avle hunde og det er en opgave vi tager meget seriøst og det ligger os meget på sinde, at give vores hunde et godt liv og vores hvalpe den bedste start på livet. Det er vores altoverskyggende interesse, og det bliver der lagt meget arbejde i. Da Jannie er hjemmegående, er det optimalt i forbindelse med det at have hvalpe, da der er tiden til at tage sig godt og omhyggeligt af dem, alle 24 timer i døgnet, hvis det skulle være nødvendigt. De første, mindst tre uger sover Jannie, ved mor og hvalpene, så intet bliver overladt til tilfældighederne. Hundene er ikke alene hjemme særlig ofte.

.

Børn med hvalpe

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA