Om os

Vi er en familie bosiddende på Midtsjælland, som er meget glade for dyr! Vi består af Jannie der går hjemme, Steen der er finmekaniker og vores 3 store børn, der alle er flyttet hjemmefra.

Vi bor på en lille landejendom, rigtigt ude på landet, så her er masser af plads til de 2-og 4 benede. Vi har ikke så mange dyr mere, men da stadig to heste, fire staldkatte, en kanin og så selvfølgelig vores Eurasier.

Vi har mange års erfaring i at avle dyr, af forskellige arter, men nu kun hunde. Vi har haft hunde siden 1985. Det er en fantastisk oplevelse at avle hunde og det er en opgave vi tager meget seriøst og det ligger os meget på sinde, at give vores hunde et godt liv og vores hvalpe den bedste start på livet. Det er vores altoverskyggende interesse, og det bliver der lagt meget arbejde i. Da Jannie er hjemmegående, er det optimalt i forbindelse med det at have hvalpe, da der er tiden til at tage sig godt og grundigt af dem alle, 24 timer i døgnet, hvis det skulle være nødvendigt. De første, mindst tre uger sover Jannie, ved mor og hvalpene, så intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi kan heldigvis også trække på hjælp, fra vores børn, der er lige så dyreglade, hvis det skulle blive nødvendigt. Hundene er genneralt ikke alene hjemme særlig ofte.

Vi er nødt til at pointere nedenstående.

Desværre findes der i opdrætterverdenen, en masse uro og dårlig “opførsel” over for hinanden. Vi mødte det som hesteavlere og møder det også her hos Eurasieren. Det har vi mærket, hvilket har gjort at vi har meldt os ud af dette Eurasier “fællesskab”. Vi kan og vil ikke bruge vores tid, på noget vi ikke kan stå inde for. Vi har mærket hvad vi er oppe imod, men vi kan stadig stå inde for vores meninger og holdninger og vi kan også med sikkerhed sige, at vi ikke bruger samme metoder. Vi går ind for hjælpsomhed, ærlighed og respekt for andre. Men vi ligger heller ikke under for pression, bagtalelse og hvad andre avlere /hundeejere, vil diktere. Vi får at vide, af flere hvalpeinteresserede, hvad der foregår, hvilket gør at vi er nødt til at melde dette ud som modtræk, så må det briste eller bære.

Lige meget hvad andre siger, så er vores hunde undersøgt for det Dansk Kennel Klub og Eurasier Klub Danmark, har vedtaget og som er nedskrevet. Vi følger DKKs etiske regler. Vi har aldrig og kommer aldrig til at overtræde disse. Vi har altid og gør det stadig brugt at forhøre os hos DKK eller vores dyrlæge, hvis der er det mindste vi er i tvivl om eller usikker på.

Vores hunde er, selvfølgelig, sunde og raske når de bruges i avl og de bliver plejet og passet efter alle kunstens regler, før under og efter.

Vores hunde er avlsgodkendte efter de regler der er gældende og vores kennel er godkendt uden anmærkninger.

Vi får kun gode tilbagemeldinger fra vores hvalpekøbere.

Kom gerne og besøg os, se vores dejlige hunde, få en kop kaffe og dan jer jeres eget indtryk. Det er ganske uforpligtende.

Vi skrivet gerne op til fremtidige kuld.

Børn med hvalpe

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA